.

.

نحوه ی شناسایی عسل طبیعی

کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: با شناخت برخی نکات در رابطه با عسل طبیعی می توان نوع طبیعی و تقلبی آن را از هم تشخیص داد.
مریم کربیگی افزود: عسل با رطوبت کمتر از 18درصد مرغوب و بالاتر از آن نامرغوب است چون رطوبت بالاتر می تواند روی سرعت تخمیر عسل موثر باشد.
وی شکرک زدن عسل را یک فرایند طبیعی عنوان کرد و گفت: زمان شکرک زدن، قند موجود در عسل به صورت جامد ظاهر می شود.

  نایت اسکین
ادامه مطلب ...

نکات ریز آموزشی از ماکروسافت ورد Microsaft Word

وارد کردن هدر به صفحات موجود در یک پرونده ی Word (ورد) از جمله امکاناتی است که اکثر کاربران برای پروژه های خود از آن استفاده میکنند. ولی مشکلی که وجود دارد این است که به صورت پیشفرض متن نوشته شده در هدر (Header) و شماره ای که در آن قرار دارد، برای تمام صفحات یکسان می باشند.

اگر شما هم جزو کاربرانی هستید که از امکان وارد کردن Header در ورد استفاده میکنید با ما همراه باشید.

    نایت اسکین

ادامه مطلب ...